Arbata ;DD
5 posters
Puslapis 1 iš 1
Arbata ;DD
kokia arbata labiausiai megstas.??? o gal jus arbatomanai?>
gerdux8- Bendraujanti.
- Pranešimų skaičius : 49
Re: Arbata ;DD
Mėgstu vaisinę, miško uogų arbatą. Savęs nepavadinčiau arbatomane, bet šiek tiek turiu tos gyslelės. ;DD
Esu pripratusi gerti zaliaija arbata
ievuciukas666- Miegalė.
- Pranešimų skaičius : 3
Labai megstu gerti juoda arbata, arba ramuneliu
Eta- Pleputė.
- Pranešimų skaičius : 96
as megstu zalia ir juoda... dabar atradau labai skanu (bent man) zalios arbatos patiekima
gerdux8- Bendraujanti.
isspausti puse citrinos sultis i puodely… supjaustyt citrina ir sudeti i puodeli… ideti cukraus ir sutrinti cintrinas sultys ir cukru…. uzpilt arbatos….. pamaisyti ir gerti….
P.S. si arbat astriu pojuciu gerbejams…. jei nemegstat rugstume negerkit…. ir dar jei norit dekit maziau citrinos
P.S. si arbat astriu pojuciu gerbejams…. jei nemegstat rugstume negerkit…. ir dar jei norit dekit maziau citrinos
gerdux8- Bendraujanti.
gal desiu maziau, nes paskui acimpa dantys, bet taip sau tai as valgau viena sitrina su cukrumi
Eta- Pleputė.
- Pranešimų skaičius : 96
gali jum nepatikti.... labai rugstu ... man skanu..is musu seimos tai megsta tik as ir tete... mama paragavo iskart koset pradejo... rugstu
gerdux8- Bendraujanti.
Pasidariau.Aš tą pusę citrinos panaudojau dviem porcijoms,nes iš ties laaabai rūgštu.Prisidėjau dar daug cukraus ir medaus,tai gavosi iš vis kažkoks . .Bet išgėriau.Mama su labai mažai cukraus gėrė,tai nieko nesakė.Nei patiko,nei nepatiko.
Puslapis 1 iš 1